Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Услови


Cashback World предностите не се регистрираат за плаќање со банкарска картичка. Благодариме на разбирањето.

Опис


НАС МБД е компанија со долгогодишна традиција во трговијата со авто-плин и моторни масла за автомобили.


Нашата професионална услуга и врвен квалитет на горивата Ви гарантираат безбедно и штедливо возење со Вашиот автомобил

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.