Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка Мобилен ваучер

Контакт

 • Контакт
  tel: +389 46 230 545 (Туристичка)
  +389 46 264 485 (Железничка)
 • ID на Трговски Партнер
  36300784
 • Card Pick Up
  Кај овој Трговски партнер можеш да си обезбедиш Cashback Card.
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.