Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 Standard по 6500 MKD Купување
 • 4% + 5 Ресторански услуги по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка Мобилен ваучер

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Недела 00:00 - 23:59
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36300765
 • Card Pick Up
  Кај овој Трговски партнер можеш да си обезбедиш Cashback Card.

Услови


Лајонес членските предности не важат за ТНГ (течниот нафтен гас)- плинот, исто така при плаќање со фактура задолжително е авансирање на средства.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.