Cashback & Shopping Points

  • 2% + 0,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка

Контакт

Опис

 

"Виола" Аптеки се современа компанија чиј примарен фокус на работа е здравствената заштита на граѓаните, преку постојано следење и имплементација на новитетите за превенција и лекување на човековиот организам.

Од своето основање во 1992 год., компанијата бележи континуиран развој. Визијата да понудиме комплетна услуга на граѓаните, ја реализиравме со фунцкионирањето на двете компании: "Виола" Аптеки и Веледрогерија Виола Трејд.

Во Виола секогаш ќе наидете на професионализам и квалитетна услуга од страна на нашиот тим на фармацевти и доктори.

Ние никогаш не отстапуваме од нашите принципи на работење:

  • снабденост со лекови во секое време,
  • секогаш блиску до нашите потрошувачи,
  • висока професионалност, стручност и експедитивност при услугата,
  • тимска работа,
  • секогаш отворени за нови идеи и знаења.

Повелете, ние сме тука да Ви помогнеме да живеете поздраво и поквалитетно!

Lyoness Предностите не се регистрираат за лековите кои се купени на рецепти (дел од листата на ФЗОМ). Ви благодариме за разбирањето.
 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.