Жито Маркети

Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка

Контакт


Услови


Почитувани Cashback Card членови,
Ве молиме Вашата Cashback картичка да ја приложите пред затварањето на сметката.
Ви благодариме.

Опис

Благодарение на вашата доверба, заедно со Вас повеќе од 25 години градиме успешна приказна на македонскиот пазар. Во своите преку 50 супермаркети, ниските цени, врвниот квалитет и љубезната услуга се наша препознатлива одлика. Единствено мерило колку сме успеале во нашата замисла е зголемениот бројот на среќни задоволни и лојални наши купувачи. Довербата која секојдневно ни ја укажуваат илјадници наши купувачи , ни дава сила да продолжиме да го градиме Жито како еден од водечките брендови во својата област.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.