Шопе Компани

Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка

Контакт

Услови


Напомена: Членските предности не важат при купување на цигари и ваучери.

Опис

Шопе Маркет воведува нови стандарди во Вашето пазарење.

Шопе Маркет Ви нуди склоп на услуга, лојалност и квалитет на богат асортиман на прехрамбени и хемиски производи кои сите ние ги користиме секојдневно во домаќинството.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.