Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка

Контакт

Услови


Ве информираме дека регистрирањето на Lyoness предностите се врши само за купувањата платени во готово. Ви благодариме за разбирањето.

Опис

19 години постоење,19 години во служба на нашите потрошувачи,19 години квалитет!

Пазарувањето кај нас е задоволство кое треба да си го дозволите.

Љубезниот персонал, квалитетните производи и ниските цени се само дел од нашата приказна која треба да се доживее.

Најдобриот маркет во градот.

 

Ако тука нема некој производ што го барате тогаш никаде го нема.

Маркет Свети Тома нема што нема!

 

ВАЖНО: Ве информираме дека регистрирањето на Lyoness предностите се врши само за купувањата платени во готово. Ви благодариме за разбирањето.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.