За Shopping Points

Со Shopping Points Lyoness Ви нуди дополнителна можност за профит при пазарувањето. Секогаш кога како член на Lyoness пазарувате кај еден од 60.000 илјади Трговски Партнери на Lyoness со 300.000 Cashback Points, добивате Cashback и Shopping Points.
Shopping Points

Како награда Ве очекуваат ексклузивни Shopping Point Deals на Трговските Партнери на Lyoness, при што ќе добиете големи попусти на голем број производи и услуги. И не заборавајте: при искористувањето Shopping Points за Shopping Point Deal кај некој Трговски Партнер, добивате Cashback и Shopping Points на преостанатиот износ за плаќање!

Пример:

Купување од МКД 6.500

Трговскиот Партнер на Lyoness нуди:
2 % Cashback / 6 Shopping Points за купување од МКД 6.500

Ти добиваш:
МКД 130 Cashback / 6 Shopping Points


Како добивам Shopping Points?

Со секое купување кај Трговските Партнери на Lyoness, без разлика дали со Cashback Card, Ваучери или online, ти автоматски добиваш Shopping Points. Освен тоа, ти добиваш 3 Shopping Points на твојата сметка при регистрацијата во Lyoness. Lyoness ти доделува дополнителен Shopping Point за одредени активности. Кои се тие активности? Почекај и ќе видиш!Shopping Points


Како можам да искористам Shopping Points?

Голем број Трговски Партнери на Lyoness Ви нудат ексклузивни Shopping Point Deals, на пр. кога за првпат пазарувате кај тој Трговски Партнер како член на Lyoness или пак се регистрирате како лојален потрошувач. Како награда Ве очекуваат ексклузивни Shopping Point Deals на Трговските Партнери на Lyoness, при што ќе добиете големи попусти на голем број производи и услуг


Важно:

Shopping Points можат да се искористат оnline и само за Shopping Point Deals и производите понудени на интернет страницата на Lyoness. Кога ќе купиш некој Deal, тој ќе се појави во "Mоите Ваучери" од каде можеш да го отпечатиш или да му го покажеш на Трговскиот Партнер на твојот мобилен уред. 
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.