Lyoness Logo


Компанијата

Lyoness е основан во 2003 година и во моментов брои околу 1,000 вработени и е активен на 47
пазари низ целиот свет како глобална Куповна Заедница (Shopping Community) за
потрошувачи во повеќе сектори и како Лојална Програма за Потрошувачи (Customer Loyalty
Program)
за Трговските Партнери на Lyoness низ целиот свет. Во моментот, Lyoness има повеќе
од 5.3 милиони Членови и тие добиваат ексклузивни Предности при пазарувањето – на пример
Cashback од нивните купувања и Shopping Points – додека Трговските Партнери добиваат
лојални потрошувачи, на кои им нудат специјални Предности.
 
Профитирајте со секое купување

Како функционира тоа? Едноставно: Lyoness нуди мрежа на компании, мали и средни претпријатија и online Трговски Партнери што овозможува добивање на предности при пазарувањето во секој сектор низ целиот свет. Ова им овозможува на Членовите да користат предности во вид на Cashback и да собираат атрактивни Shopping Points кај повеќе од 60,000 Трговски Партнери и повеќе од 300,000 Cashback Points.

Shopping Points


Lyoness Foundations
Општествена одговорност –
Lyoness Foundations

Корпоративната општествена одговорност е многу важна за Lyoness. Поради тоа, беа основани две добротворни фондации кои оттогаш претставуваат составен дел на компанијата. Фондациите автоматски добиваат поддршка од секое купување направено од Членовите кај Трговските Партнери на Lyoness.

Од 2008 година, освен Членовите и Трговските Партнери, во областа на образованието профитираат и децата, младите и семејствата во тешки услови, благодарение на Lyoness Child & Family Foundation. Во 2011 година беше основана и втора фондација Lyoness Greenfinity, која ја промовира глобалната заштита на животната средина, спроведува иновативни проекти за заштита на климата и инвестира во користењето на обновлива енергја.

Lyoness.tv

Нурнете во аудио- визуелниот свет на Lyoness! Од 2012 година, Lyoness Ви нуди информации и забава или накратко - "Infotainment" – преку интернет каналот Lyoness.TV. Емисиите се менуваат неделно и презентираат сѐ во врска со Lyoness, пазарувањето и економијата. Водителите Кадра Суфи ("ZOOM") и Крис Брау ("InLife") презентираат емисии во траење од околу 20 минути. Тука, исто така можете да најдете и интересни видеа во врска со проектите изведени од страна на Lyoness Foundations.

Lyoness TV
Lyoness Store

Lyoness Merchandising Store

Во Lyoness Merchandising Store ќе најдете голем број производи во врска со Lyoness! Од маици и поло маици, до канцелариски артикли како торби за лаптоп и USB стикови, па сѐ до машини за кафе во дизајнот на Lyoness: пребарајте ја нашата широка палета и собирајте Cashback и Shopping Points при секое купување!

Lyoness на социјалните мрежи

Lyoness и Предностите при пазарувањето со Lyoness, можете да ги најдете и на социјалните
мрежи. За да пристапите кон одредена мрежа едноставно кликнете на соодветната икона – на
овој начин можете директно да стапите во контакт со Заедницата на Lyoness (Lyoness
Community) и да профитирате од ексклузивните понуди (на пр. понудите на Facebook) и
најновите наградни игри!
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.