Vaše prednosti uz Lyoness

Povraćaj novca u gotovini i Shopping Points pri svakoj kupovini* kao i najbolje akcije, da biste uštedjeli još više prilikom kupovine – kao Lyoness član zarađujete višestruko prilikom kupovine kod naših Partnerskih firmi.


Kao međunarodna potrošačka zajednica, za nas je najvažnije da Vam predložimo najbolje prednosti za kupovinu. Odmah nakon što se prijavite besplatno, kao član Lyoness-a, dobijate sljedeće prednosti:Povraćaj novca u gotovini pri svakoj kupovini*
(Cashback)
Hand


• Podijelite prednosti Lyoness-a sa Vašim prijateljima i dobijte prijateljski bonus prilikom svake kupovine Vašeg prijatelja. profitieren
Friendship Bonus
• Senzacionalni Shopping Point Deals koje nude Lyoness Partnerske firme, kod kojih za Shopping Points dobijate snižene ili besplatne proizvode i usluge.

Deals


*kod Lyoness Partnerskih firmi


• Dodatne vrijedne Shopping Points svaki put, kada kupujete kod Lyoness Partnerskih firmi.


• Za ekskluzivne akcije koje su u ponudi od strane Lyoness Partnerskih firmi, ne samo da dobijate Cashback i Shopping Points, nego i štedite novac.


Benefits


Za Vas, kao Lyoness člana, sve ove prednosti su besplatne.
Zbog toga, prihvatite svaku kupovinu kao mogućnost da zaradite još više. Započnite sa kupovinom sada!
* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od knzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.