Kupovina pomoću Lyoness

Lyoness zadovoljstvo prilikom kupovine je u prvom planu. Zbog toga, Lyoness kao međunarodna Shopping-Community nudi individualnu mogućnost za kupovinu, po svačijem ukusu.

Kakav šoping tip ste Vi?
Cashback Card: jedna karta, sve branše, mnogo prednosti
Vaučeri: raznovrsni vaučeri za unovčavanje kod lyoness Partnerskih firmi
Online Shopping: NIskoristite mnogobrojne ponude online Lyoness Partnerskih firmi
Cashback Card

Toliko jednostavno funkcioniše: Pokažite svoju Cashback Card na kasi, Lyoness Partnerskoj firmi i dobićete svoje Cashback i Shopping Points. Koristite je kao svaku drugu karticu! Međutim, uz Lyoness Cashback Card dobijate čak i više: povraćaj novca u gotovini prilikom svake kupovine i Shopping Points!

Gdje se nalaze Lyoness Partnerske firme, koje primaju Cashback Card, možete saznati u bilo koje vrijeme na našoj internet stranici Lyoness.me. U polju „Pretraga partnerskih firmi”, uz pomoć funkcije za pretragu možete provjeriti da li određene Partnerske firme primaju Cashback Card i gdje možete da je iskoristite, tako da odmah dobijete svoje Cashback i Shopping Points.


Vaša Cashback Card

Kako da dobijete svoju Cashback Card? Lyoness Vam nudi različite načine. Vaša Cashback Card je na raspolaganju na Vašem profilu prilikom prijave, uz Vaše korisničke podatke, na našoj internet stranici Lyoness.me s tim što u svako vrijeme možete da je štampate ili da je koristite direktno sa Vašeg telefona. Ako ste dobili registracioni formular od Vašeg poznanika, Vi imate Cashback Card u obliku plastične kartice, koju možete koristiti prilikom kupovine. Na sajtu Lyoness.me možete pronaći veliki broj Lyoness Partnerskih firmi u Vašoj blizini, koji nude Cashback Cards, koje su brendirane njihovim logom. Ako želite, možete sebi da obezbjedite Cashback Card sa logom Vaše omiljene prodavnice.
Cashback Card
Savjet:

Možete obradovati svog prijatelja, tako što ćete mu pokloniti vaučer! Poklanjanje poklona nikada nije bilo lakše: Vi dobijate Cashback i Shopping Points i istovremeno poklanjate nekome nešto!


VAUČERIGutschein

Mnogobrojni Lyoness Partnerske firme nude vaučere, koje unaprijed možete da kupite od Lyoness-a, gdje ih možete i unovčiti. Odmah nakon kupovine vaučera sakupljate Cashback i Shopping Points. Vaučere možete da naručite i direktno na Lyoness.me. U polju „Pretraga partnerskih firmi”, uz pomoć funkcije za pretragu, možete pronaći Partnerske firme koje primaju vaučere, i odmah se prikazuje pregled firmi za koje možete da kupite vaučere. Potrebno je samo da kliknete na „Naručivanje vaučera” i da izaberete koje vaučere želite da naručite.


Odmah nakon porudžbine na Lyoness.me pojaviće se digitalna varijanta izabranih vaučera u meniju „Moji vaučeri”. Na taj način, Vaši vaučeri su Vam uvijek na raspolaganju i možete da ih koristite i preko svojih smart telefona ili tableta. Imate mogućnost da odštampate svoj vaučer i da ga predstavite u štampanom obliku prilikom plaćanja. Druge vaučere dobijate putem pošte ili sa prodajnih mjesta vaučera, odakle ih možete kupiti i bez prethodne narudžbine.
 


Online kupovina

Na Lyoness.me možete pronaći mnoge Lyoness Partnerske firme, koje mogu da ispune sve Vaše želje. Prijavite se pomoću Vaših korisničkih podataka i putem funkcije za pretragu pronađite online Partnerske firme. Od nabrojanih Lyoness Partnerskih firmi izaberite Online shop koji Vam najviše odgovara. Sada možete da uživate 24/7 u zadovoljstvima prilikom online kupovine!


Obezbjedite sebi 24 sata Cashback i Shopping Points, jednostavno od kuće!

Najvažnije je da uđete u online prodavnicu putem našeg internet sajta Lyoness.me kako biste iskoristili Lyoness prednosti za željene proizvode. Mnoge online prodavnice imaju u svojoj ponudi ekskluzivne akcije, koje Vam donose dodatne pogodnosti prilikom kupovine. Obratite pažnju na meni „Obezbjedite sebi akcije” na Lyoness.me!
Savjet: Instalirajte na svom kompjuteru ili lap topu Lyoness instrumente Lyoness Browser sa integrisanim Cashback Bar, kako biste sebi obezbjedili bezbjedno i udobno online plaćanje pomoću Lyonessa. Ne propuštajte ni jednu mogućnost da sakupljate Cashback i Shopping Points, online kupovinom.

Bubbles
* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od knzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.