Vaše prednosti prilikom kupovine sa Lyonessom

Mi volimo kupovinu i vjerujemo da nas ona čini srećnim! Zbog toga, uz Lyoness zarađujete dvostruko pri svakoj kupovini i imate mogućnost da zarađujete čak i od kupovine Vaših prijatelja. Uz Cashback, Shopping Points i Prijateljski bonus, Lyoness potrošačka zajednica Vam besplatno nudi mnoge prednosti, koje ne možete dobiti nigdje drugdje!

Cashback – povraćaj novca u gotovini pri svakoj kupovini*

Sa više od 75.000 Lyoness Partnerskih firmi i ukupno 300.000 Cashback Points, u kojima možete da kupujete ili da koristite usluge, dobijate povraćaj novca u gotovini prilikom svake kupovine. Nezavisno od toga da li kupujete sa Cashback karticom, vaučerom ili online – Vi dobijate do 5% vrijednosti Vaše kupovine natrag kao Cashback! Kada prikupljeni Cashback, dostigne vrijednost od 10 EUR, on se prenosi na Vaš račun u banci. Toliko jednostavno dobijate za Vašu kupovinu povraćaj novca u gotovini svaki put kada kupujete sa Lyoness-om! Uvijek i u svako vrijeme možete da provjerite Cashback kojim raspolažete, kada uđete u Vaš profil.


Shop now

Shopping Points – tako štedite dvostruko prilikom kupovine!

Dodatno uz Cashback pri kupovini sa Lyoness-om dobijate i Shopping Points. Njih sakupljate u moji Shopping Points u Moj Profil i mogu se iskoristiti putem Shopping Point Deal-ova Lyoness Partnerskih firmi.


Vaša prednost prilikom korišćenja Shopping Points: prilikom kupovine dobijate atraktivne popuste za željene proizvode, a to povećava prednost u cijeni. Na taj način štedite mnogo novca pri kupovini!


Shopping Points ne dobijate samo za kupovinu kod Lyoness partnerskih firmi, nego i kao nagradu za Vaše aktivnosti. Odmah dobijate Shipping Points za Deals kao poklon dobrodošlice, ako se registrujete kod Lyonessa sami online. Zato se najbolje prijavite odmah ! Osim toga imate druge mogućnosti da sakupljate dodatne Shopping Points. Dozvolite nam da Vas iznenadimo!


Više informacija!

Primjer:

Vaš frizer nudi u „Shopping Points Deals“ na internet stranici Lyoness-a sljedeći Deal: Žensko šišanje za 15 EUR, i 2 unovčena Shopping Points, umjesto za 25 EUR. Ovom kupovinom štedite 10 EUR, unovčavanjem Vaših Shopping Points i dobijate više od 15 EUR, Cashback i Shopping Points, zbog toga što koristite usluge Lyoness Partnerskih firmi.Insider savjet:

Za Vas postoji još nekoliko drugih načina za dodatno sakupljanje Shopping Points-a.
Ukoliko Vašu prvu kupovinu obavite kod jedne od Lyoness partnerskih firmi u roku od 30 dana od
kada ste se online sami registrovali, dobijate jedan Shopping Point kao bonus.Prijateljski bonus – vrijedi!

Preporučujte prednosti Lyoness Shopping Community Vašim prijateljima!


Svaki Vaš prijatelj koji se registruje, svakom svojom kupovinom kod Lyoness Partnerskih firmi donosi Vam direktan prijateljski bonus do 0.5%.
A kada Vaši prijatelji preporuče Lyoness njihovim prijateljima, ili ih registruju, tada Vi dobijate indirektan bonus do 0.5%.
Bonus se ograničava do dva nivoa preporuke, ali koliko često preporučujete Lyoness, to odlučujete Vi.Primjer:

Vaš prijatelj koji je po Vašoj preporuci postao Lyoness član, izvršava kupovinu u vrijednosti od 100 EUR kod Lyoness Partnerskih firmi. Za Vas to automatski znači 0,50 EUR prijateljskog bonusa. Toliko je jednostavno!

Važno:

Na drugom mjestu Vi imate korist od svoje preporuke samo jednom. Kod Lyonessa Vi dobijate prijateljski bonus prilikom svake kupovine Vaših prijatelja!

* kod Lyoness Partnerskih firmi

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od knzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.