Prijavite se sada besplatno na Lyoness

Lyoness vam daje mogućnost da se prijavite besplatno i da postanete dio međunarodne potrošačke zajednice.

Kako da se prijavim na Lyoness?

Registrujte se online besplatno i dobijte 3 Shopping Points poklonjeno

Potrebno je samo da u cjelini popunite online formular za registraciju i da potvrdite podatke. Kasnije ćete dobiti aktivacioni E-mail, uz pomoć kojeg ćete završiti registraciju. Odmah nakon što potvrdite registraciju, na Vašem profilu na Lyoness.me na raspolaganju će Vam biti Vaša digitalna Cashback kartica, koju možete odštampati u svakom trenutku ili koristiti direktno preko Vašeg smart telefona.

 

Kod Lyoness Partnerskih firmi

Da li želite Cashback karticu u obiku plastične kartice? U tom slučaju iskoristite mogućnost da se prijavite kod Lyoness Partnerske firme, koja nudi mobilni terminal za registraciju, tokom prve kupovine. Koje Partnerske firme nude sličnu vrstu registracije možete saznati uz pomoć Pretraga, tako što ćete iskoristiti filter „Card Pick up“. Registracija kod Partnerske firme oduzima nekoliko sekundi i Vi, osim digitalne Cashback kartice, u Vašem profilu na Lyoness.me, dobijate i njen plastični ekvivalent koji možete da koristite odmah.


Nezavisno od toga kako ćete se registrovati na Lyoness –
za Vas, registracija je uvijek besplatna. Prijavite se sada i
obezbjedite svoje Lyoness prednosti!

Kako da preporučim
Lyoness?


Online:

Imate li prijatelje koji bi takođe željeli da zarađuju kupovinom sa Lyonessom?
Možete online da im preporučite potrošačku zajednicu, potpuno besplatno.
Vaši prijatelji će dobiti pozivnicu za Lyoness putem E-maila, i mogu da završe svoju registraciju online.

Pomoću Friendship Flyera:

Želite li da preporučite Lyoness prednosti svom prijatelju i da mu predstavite Cashback karticu, u obliku plastične kartice? To možete da učinite kupovinom Friendship Flyera. Popunite ga zajedno ili ostavite Vašem prijatelju da ga popuni i da Vam ga vrati. Nakon toga, predajte ga našem Member Servicu, ili završite registraciju samostalno, online, koristeći barkod koji se nalazi na Flyeru. Uz pomoć Flyera, novi članovi će dobiti Cashback karticu u obliku plastične kartice.
* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od knzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.