Lyoness vaučer

Jedan vaučer za sve vaučere ili savršen poklon. Uz Lyoness vaučer imate odgovarajuće sredstvo za kupovinu u Lyonessu, jer možete da ga iskoristite na različite načine.
Gift Voucher


Uvijek na raspolaganju

Pomoću Lyoness vaučera imate mogućnost da platite vaše online porudžbine kod Partnerskih firmi. Uz pomoć Lyoness vaučera uvijek ste fleksibilni i spontano možete da naručujete druge vaučere u bilo koje vrijeme, a da pritom ne izvršavate transfer novca. Posebno je praktičan kod mobilnih vaučera, jer možete da ih naručite u svako vrijeme, da ih platite postojećim Lyoness vaučerima i da ih unovčite odmah – naravno, dobijate i Cashback i Shopping Points, u zavisnosti od izabrane Partnerske firme.
Savršen poklon

Možete pokloniti Lyoness vaučere, kako biste nekoga učinili srećnim. Primalac vaučera ima mogućnost da sam koristi Lyoness vaučer, za kupovinu drugih vaučera Lyoness Partnerskih firmi, koji u svojoj ponudi imaju željene proizvode – za svaku kupovinu, on dobija Cashback i Shopping Points za vaučere Partnerskih firmi koje je kupio. Na ovaj način, poklanjate poklon koji ostvaruje želje i nosi prihode.
Kako dobijate Lyoness vaučere?

Lyoness vaučere možete da naručite u bilo koje vrijeme na internet stranici Lyoness (Naručite Lyoness vaučere sada). Pored toga, možete da preusmjerite Vaš Cashback ka Lyoness vaučeru, umjesto da ga dobijate kao proviziju na Vaš račun u banci. Kada dobijete Lyoness vaučere, možete da ih pronađete u meniju „Moji vaučeri”.

Iskoristite prednosti Lyoness vaučera već danas i naručite sada!* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od knzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.