MotoGP™ Ticket Shop

Cashback & Shopping Points

  • 5% + 2 po 100 EUR Kupovina
  • Prihvaćeno Online kupovina

Kontakt

Uslovi


Molimo vas da prije kupovine provjerite da li su ispravna podešavanja kolačića (cookies) na vašem pretraživaču. Sve ostale važne informacije na temu online kupovine nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima.
Da biste osigurali Cashback i Shopping Points prilikom kupovine ulaznica, nakon što završite porudžbinu jednostavno upišite bar-kod vaše MotoGP™ Cashback kartice u polje koje je predviđeno za to. Cashback i Shopping Points vam se tada automatski pripisuju u vašem ličnom profilu na MotoGP-Cashback.com.
Molimo vas da uvjek imate u vidu Najčešće postavljana pitanja i odredbe portala za rezervaciju.
Poštanska isporuka vaših ulaznica moguća je samo do mjesec dana prije trke. Posle toga ulaznice moraju da se podignu na Voucher Exchange Point-u na licu mjesta.
Ulaznice kupljene preko MotoGP™ Ticket Shop-a ne mogu da se refundiraju.
Rezervacije mjesta za sjedenje vrše se automatski nakon što transakcija bude završena. Ulaznice se izdaju na stazi i MotoGP™ tim ne može da utiče na numeraciju mjesta za sjedenje. Ukoliko ste svoje ulaznice poručili putem različitih rezervacija, postoji mogućnost spajanja mjesta za sjedenje. Molimo vas da se u ovom slučaju obratite direktno MotoGP™ timu.
Za sva ostala pitanja MotoGP™ tim vam stoji na raspolaganju.

Opis

U oficijelnom MotoGP™ Ticket Shop-u možete da kupite ulaznice za sve MotoGP™ trke sezone.

MotoGP™ je sinonim za uzbudljivu akciju, vrhunsku preciznost i najsavremeniju tehnologiju na dva točka. MotoGP™ nije samo najstarije svjetsko takmičenje u motociklizmu, već oduvijek predstavlja i najvišu klasu u moto-sportovima.

Ovako funkcioniše

Da biste osigurali Cashback i Shopping Points prilikom kupovine ulaznica, nakon što završite porudžbinu jednostavno upišite bar-kod vaše Cashback kartice u polje koje je predviđeno za to. Cashback i Shopping Points vam se tada automatski pripisuju u vašem ličnom profilu na MotoGP-Cashback.com. Molimo vas da uvijek imate u vidu Najčešće postavljana pitanja i odredbe portala za rezervaciju.

Prednosti iz kupovina za fanove motociklizma

Organizatori MotoGP™ trka su svjesni koliko su navijači važni za uspjeh njihove trkačke serije. Upravo su oni ti koji svojim navijanjem na trkačkim stazama stvaraju atmosferu koja svaki trkački vikend čini posebnim. Ova dugogodišnja podrška sa MotoGP™ Cashback Programom dobija i odgovarajuće priznanje. Za vjerne fanove pružaju se mnogobrojne prednosti prilikom šopinga: Do 5% Cashback-a i Shopping Points za Deals ponude prilikom svake kupovine u partnerskoj firmi – besplatno. Osigurajte i vi sebi ove prednosti!

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od knzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.