Cashback & Shopping Points

  • 5% + 11 po 100 EUR Kupovina
  • Prihvaćeno Online kupovina

Kontakt

Uslovi

Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Opis

Svjetska zdravstvena organizacija je objavila da mobilni telefoni mogu biti kancerogeni. Vlada smatra da bi za korišćenje mobilnih telefona trebalo usvojiti “Princip prevencije” jer imamo dovoljno informacija o njihovoj štetnosti. Postoji dovoljno izvještaja o nuspojavama njihovog korišćenja, koje moramo da shvatimo ozbiljno posebno kod adolescenata. Za smanjenje njihovog štetnog dejstva potrebno je koristiti provjerene tehnologije.

SaferWave je 2005. ispitao postojeće zaštine sisteme. Nijedan nije pružio adekvatnu zaštitu prilikom testiranja na čovjeku, niti je mogao da riješi taj problem. SaferWave zaštitna tehnologija je u tome uspjela, što znači da je biološki uticaj smanjen za 98% uz nesmetani rad Vaših uređaja.

 

SaferWave zaštita se veoma jednostavno postavlja, možete da je prenesete sa mobilnog telefona ili kompjutera na drugi uređaj i funkcioniše na svim sistemima.

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.