HOTEL YUGOSLAVIA

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 po 100 EUR Kupovina
  • Prihvaćeno Cashback Card

Kontakt

Opis

Hotel nosi zvučni naziv koji simbolično i nostalgično vezujemo za neka lijepa vremena i istinske vrijednosti. Hotel Yugoslavia, u gradu pod Trebjesom, idealno je mjesto za sve ljude koji ne grade Berlinske zidove izmedju sebe, već su spremni na nove avanture i poznanstva.  Ideju smo oživjeli i dočarali i kroz čitav enterijer. Posjetioci mogu da uživaju u slikama proslavljenih jugoslovenskih velikana iz muzičkog, filmskog i sportskog života Jugoslavije. Zajedno oživljavamo uspomene!

U urbanom dijelu grada, izolovan od buke, na samo 5 minuta šetnje od samog centra,  nalazi se hotel Yugoslavia koji pored 13 STANDARD i DE LUX soba, posjeduje restoransku salu sa 75 mjesta, lounge bar sa 70 i terasu sa oko 80 mjesta, 2 manje konferencijske sale sa oko 20 - tak mjesta, multifunkcionalnu scenu 213, besplatni parking prostor i garažu za motore i bicikla.

Na samom ulazu u hotel dočekaće Vas ljubazno i uslužno osoblje recepcije koja radi 24h, a u restoranu Vas očekuje velika gastronomska ponuda koja se bazira na nacionalnoj kuhinji, ribljim specijalitetima i specijalitetima kuće. Ovo je pravo mjesto za porodična okupljanja, korporativne ručkove, manja slavlja i proslave.  

LOUNGE BAR – KLUB 213 odiše veoma prijatnim ambijentom za sve goste, gdje možete konzumirati veliki izbor toplih napitaka, alkoholnih i bezalkoholnih pića, ali i bogat izbor modernih jela.

SCENA 213, pored osnovne pozorišne i performanske namjene je jedan od najreprezentativnijih bioskopa u Crnoj Gori sa najsavremenijom 3D tehnologijom.

Dakle, Hotel Yugoslavia je idealno mjesto za ljubitelje svih vrsta umjetnosti!

Posjetite nas i uživajte u druženju sa prijateljima u ambijentu duha jugoslovenstva.

Dobrodošli!

KONTAKT  INFORMACIJE:

Radno vrijeme: Svakim danom 00:00 – 24:00h

Adresa: Danila Bojovica bb, Niksic, Crna Gora

Br. Telefona 040/283-100

Email: info@hotelyugoslavia.me

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.