BEST Rent a Car

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 po 100 EUR Kupovina
  • Prihvaćeno Cashback Card B2B

Kontakt

Opis

Ukoliko zelite iznajmiti automobile u Crnoj Gori “ Best RENT A CAR“ je pravi izbor. Najmom vozila osiguraćete sebi potpunu slobodu kretanja i putovanja kroz Crnu Goru i to na način koji isključivo Vama odgovara. Na raspolaganju su vam od malih gradskih automobila, porodicnih sedana , do luksuznih vozila. Vozilo možete preuzeti u našoj poslovnici na adresi 13 jul bb zgrada čelebića ili bilo kojoj drugoj lokaciji koja vama odgovara. Ukoliko Vam je potrebno vozilo sa vozačem, na raspolaganju su vam naši profesionalni vozači sa znanjem stranih jezika, koji će Vas izabranim vozilom odvesti gdje god poželite.
Naša flota sačinjena je od najpoznatijih svjetskih proizvodjaca vozila :Citroen, Opel, Peugeot, renault, Nissan, Volkswagen, Audi.. Sva vozila su starosti do 5 godina što vam garantuje potpuno bezbjednu i sigurnu voznju. Sva vozila su opremljena klima uredjajem, električnim podizačima prozora kao i svom ostalom opremom kako bi ste se osjećali udobno i bezbjedno tokom najma. Na raspolaganju Vam je nas Call centar dostupan 24 sata 365 dana u godini. Na raspolaganju su vam takodje i naše specijalne ponude za više od sedam dana korišćenja vozila kao i povoljni uslovi kod višemjesecnog najma ili najma više vozila. Za stalne klijente obezbijedili smo i posebne popuste na sve tarife i grupe vozila. Sa “Best RENT A CAR-om” je vrlo jednostavno i povoljno iznajmiti vozilo u Crnopj Gori, a naša služba za korisnike će se pobrinuti za kvalitetnu uslugu i vaše zadovoljstvo pruženom rent a car uslugom.

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.