Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 30 - Robna kuća po 100 EUR Kupovina
  • 1% + 1 Rate po 100 EUR Kupovina
  • Prihvaćeno Cashback Card B2B

Kontakt

Uslovi


Cashback kartica se moze koristiti i prilikom placanja bankovnim karticama.

Opis


Napomena : Cashback kartica se moze koristiti i prilikom placanja bankovnim karticama.
Kompanija EURO TEHNIKA MN d.o.o. predstavlja lanac BEKO maloprodajnih objekata, koji postoji i uspješno posluje od 2001. godine.
Prodajna mjesta :
- Maloprodaja 1 - Podgorica, ul.Josipa Broza Tita br. 25 Stari Aerodrom
- Maloprodaja 2 - Podgorica, City kvart - pored Voli centra
- Maloprodaja 3 - Herceg Novi,ul.Nikole Ljubibratića bb, Topla 2, (iznad Doma zdravlja)
Maloprodajni objekti naše kompanije, uz mrežu maloprodajnih objekata naših partnera - distributera, učinile su da programi koje zastupamo budu dostupni u svim krajevima Crne Gore. 
EUROTEHNIKA MN misli na svoje vjerne kupce i ima saradnju sa preko 100 sindikata širom Crne Gore. Na taj način nudi mogućnost kupovine na 10 i 12 mjesečnih rata, dok penzioneri mogu kupovati i do 18 mjesečnih rata, bez žiranata i bez odlaska u banku. Garantni rok do 5 godina na proizvode iz našeg asortimana, kao i brojne akcijske prodaje, stvorile su tradiciju čvrstog uzajamnog povjerenja između naših kupaca i nas. 
Uspjeh u poslovanju je baziran i na činjenici da imamo profesionalnu, brzu i efikasnu servisnu službu sa mrežom ovlašćenih distributera na teritoriji cijele Crne Gore. Zadovoljan kupac je mjera uspjeha naše kompanije koja obezbjeđuje besplatnu dostavu i unošenje aparata u Vaš dom.

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.