Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 po 100 EUR Kupovina
  • Prihvaćeno Cashback Card

Kontakt

Uslovi


Cashback benefiti se obračunavaju isključivo prilikom gotovinskog plaćanja.

Opis

Kompanija Meditas je osnovana 1994. godine sa sjedištem u Podgorici. U početku svog rada, Meditas je u svom sastavu imao jednu apoteku sa četiri zaposlena radnika, a danas, poslije dvadeset godina postojanja, Meditas ima sedam apoteka, kozmetički centar, veledrogeriju i preko šezdeset zaposlenih radnika različitih profesija i određenih specijalnosti iz oblasti kao što su farmaceutska zdravstvena zaštita, farmakoekonomija, ekonomija, menadžment u farmaciji, kozmetologija, itd.

Godine 2012., Meditas sa svojom veledrogerijom ulazi i na teritoriju Srbije gdje se uspješno razvija i širi svoju djelatnost.

Kompanija Meditas zauzima lidersko mjesto u pružanju farmaceutske zdravstvene zaštite i kozmetoloških usluga što se ogleda u saradnji sa velikim brojem svjetskih kompanija.

Meditas je ekskluzivni zastupnik i distributer za preko dvadeset stranih brendova koji se mogu naći kako u Meditasovim maloprodajama, tako i širom Crne Gore i Srbije.

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.