Cashback & Shopping Points

  • 3% + 1 po 100 EUR Kupovina
  • Prihvaćeno Originalni vaučer

Kontakt


Opis

 

1. Istorijat - Priča o Meso-prometu

Privatno preduzeće doo ''MESO-PROMET'' osnovano je 10.decembra 1990. godine u Bijelom Polju. Osnovna djelatnost preduzeća je otkup, proizvodnja, prerada i promet mesa i mesnih prerađevina. Sjedište preduzeća je na sjeveru Crne Gore povoljnim za razvoj poljoprivrede, u industrijskoj zoni Bijelog Polja, na površini od 50.000 m². Od osnivanja preduzeća primarni cilj jeste, proizvodnja proizvoda visokog kvaliteta. Od osnivanja do danas preduzeće je prešlo dug, uspješan razvojni put, što je rezultat kvalitetno osmišljene poslovne i investicione politike uprave preduzeća. Prerada mesa se vrši korišćenjem najsavremenijih tehnoloških rješenja koja garantuju proizvodnju visoko kvalitetnog proizvoda. U poslovanju se primjenju najviši standardi bezbjednosti hrane. Na početku rada u preduzeću su bila upošljena svega dva zaposlena, dok danas u preduzeću, zajedno sa povezanim firmama, radi više od 900 zaposlenih. Svakodnevnim procesom kontrole proizvodnje od strane vrsnih tehnologa i stalnim veterinarskim, hemijskim i mikrobiološkim nadzorom ’’MESO-PROMET’’ DOO stvara proizvod visokog kvaliteta. Osnovne karakteristike proizvoda su: jedinstvenost, prepoznatljivost, moderan dizajn, a proizvedeni su korišćenjem provjerenih receptura. Strateško opredjeljenje preduzeća predstavlja totalno zadovoljenje potreba potrošača.

2. Trenutno poslovanje

Snadbijevamo Veletrgovine, razna hotelsko-turisticka preduzeca, sindikalne organizacija, sopstvenu maloprodaju, ...itd. Vizija preduzeća je da bude sinonim za kompaniju, koja stalno nudi više u oblasti i načinu ishrane, i koja u istim sferama uvodi nove navike, predviđa ih i kreira.

Misija ’’MESO-PROMET’’-a vodeći se dugogodišnjim iskustvom i tradicijom je stvaranje visoko kvalitetnih proizvode, koji će zadovoljavati društvene potrebe za zdravom ishranom, težeći ka stalnom poboljšanju i prilagođavanju.

Glavni cilj preduzeća je osiguravanje dugoročnog i kontinuiranog konzumiranja zdravih i ukusnih proizvoda za potrošače.

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od knzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.