Euro Petrol

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% + 0,5 po 100 EUR Kupovina
  • Prihvaćeno Cashback Card

Kontakt

Uslovi


Cashback karticu nije moguće koristiti prilikom plaćanja kreditnim ili debitnim karticama banaka.
Ponuda ne važi za pravna lica

Opis

 

Kompanija Euro Oil Company DOO iz Podgorice, operater je brenda Euro Petrol koji čine savremene benzinske i plinske stanice, izgrađene i opremljene po najsavremenijim standardima arhitekture i tehnologije. Kada je obavljanje djelatnosti maloprodaje naftnih derivate i TNG-a, poseban akcenat stavljen je na očuvanju životne sredine.

 

Euro Petrol benzinske pumpe čine dobro povezan sistem pružanja raznovrsnih usluga počev od prodaje svih vrsta naftnih derivata (euro super 95, euro super 98, euro dizel) i  TNG-a po najpovoljnijoj cijeni u Crnoj Gori, kao osnovne ponude, preko prodaje različitih prehrambenih proizvoda, pića, auto opreme, ulja I kozmetike, kao i usluge pranja vozila. 

 

Kompanija je svoje poslovanje fokusirala na centralnu regiju, te posluje sa tri benzinske stanice sa pratećim sadržajima na atraktivnim lokacijama.

 

Najznačajniji objekat nalazi se u Podgorici, na samom početku naselja Blok V, između ulica Blaža Jovanovića i Dalmatinske ulice, u neposrednoj blizini Hrama Hristovog Vasrksenja.  

 

Drugi objekat u Podgorici je mala gradska benzinska pumpa u širem centru grada na Pobrežju, u ulici 4.jula, koja se nalazi ispred novoizgrađenog kompleksa Euro Pact, neposredno uz magistralni put koji vodi ka crnogorskom primorju i aerodromu Golubovci.

 

Treća Euro Petrol benzinska pumpa nalazi se u Danilovgradu, neposredno uz magistralni put Podgorica-Nikšić, nedaleko od kružnog toka.

 

Brzinom i kvalitetom usluge, kvalitetom goriva koji potvrđuju analize rađene od strane sertifikovanih agencija za praćenje kvaliteta goriva, ali i poslovnom politikom koju vodimo u kompaniji, privukli smo veliki broj klijenata. O našim naporima da se izdvojimo na polju biznisa  govore i brojne nagrade koje stižu na našu adresu.

 

Na svim Euro Petrol benzinskim pumpama obavezali smo se da ćemo uvijek poštovati osnovno pravilo: naši potrošači zaslužuju samo najbolje i to će i dobiti! Smatramo da je posvećenost kvalitetu - posvećenost kupcu i jasno smo se opredijelili da se potpuno posvetimo ispunjenju potreba naših klijenata.

 

Euro Petrol-čista energija!

 

Kontakt tel: +382 20 625-540

             Fax: +382 20 625-830

         e-mail: eoc.mne@gmail.com

                      eurooilcompany.montenegro@yahoo.com

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.