austriansupermarket

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 po 100 EUR Kupovina
  • Prihvaćeno Online kupovina

Kontakt

Uslovi

Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Opis

Najveća austrijska prodavnica sa internacionalnom pošiljkom po povoljnoj cijeni .
Desetine hiljada proizvoda, slatko kao i kiselo, lijepe poklon ideje za sve uzraste, suveniri, pažnja kao i poklon paketići sa bogatim poslasticama – kod AustrianSupermarket.com je korpa za kupovinu uvijek prepuna.
 
Izaberite Vaše omiljene proizvode iz različitog asortimana Manner, Heindl, Ölz, Mirabell, Schlumberger , Inzerdsorfer i mnogih drugih.
Otkrijte nove proizvode i poslastice koje nikada niste vidjeli ili probali – pretraživati po AustrianSupermarket.com je uvijek jedno novo iskustvo posebne vrste.
 
Naš asortiman poklona – uvijek jedna dobit
Poslastica na AustrianSupermarket.com, koja je dekorativno I skupo upakovana i koju ste vi izabrali, uvijek dobro dođe. Da li poslastica ili neko dobro vino – jedna sitnica iz Austrije oduševi svakog.
 
Ukus Austrije – imamo ga !

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.