О Shopping Poenima

Sa Shopping Point-ima Lyoness nudi još jednu mogućnost, da profitirate pri Shopping-u. Svaki put, kada kao Lyoness član kod jednog od 60.000 Lyoness Partnerskih firmi sa 300.000 Cashback prodajnim mjesta kupujete, sakupljate dodatno uz Cashback još i Shopping Points.
Shopping Points

Kao nagrada osmjehuju Vam se Shopping Point Deal-ovi Lyoness Partnerskih firmi, kod kojih dobijate velike rabate na bojne proizvode i usluge. I ne zaboravite: Prilikom iskorišćenja Shopping Point-a za jedan Shopping Point Deal Partnerske firme za preostali iznos za plaćanje dobijate ponovo Cashback i Shopping Points!

Primjer:

Iznos kupovine € 100,–

Lyoness Partnerska firma nudi:
2 % Cashback / 6 Shopping Poena за € 100,–

Vi dobijate:
€ 2,– Cashback 6 Shopping PointsKako dobijam Shopping Poene?

Uz svaku kupovinu kod Lyoness Partnerske firme, nezavisno od toga da li Cashback karticom, vaučerima ili online, automatski dobijate Shopping Poene. Osim toga, dobijate 3 Shopping Poena na Vaš račun, kada se sami registrujete u Lyoness. Lyoness Vam dodatno poklanja Shopping Poene za određene djelatnosti. Na primjer? Hajde da Vas iznenadimo!Shopping Points


Kako da unovčim Shopping Poene?

Mnogobrojne Lyoness Partnerske firme nude na Lyoness.me ekskluzivne Shopping Point Deal-ove za Vas, na primjer ako kupujete kod njih prvi put kao Lyoness član ili ste registrovani kao njihov lojalni kupac. Pregled svih Deal-ova naći ćete nakon logovanja na web stranici Lyoness.com pod tačkom menija „Iskoristiti Shopping Points“; tu možete odmah osigurati Vaš željeni Deal.


Važno:

Shopping Poeni mogu da se unovče samo za proizvode i Shopping Point Dealse koji su u ponudi na Lyoness internet stranici, i unovčavaju se online. Kada sklopite ugovor, oni se vide u meniju „Moji vaučeri“ i Vi možete da ih odštampate ili da ih predstavite Partnerskoj firmi preko svog mobilnog uređaja.

Više informacija o Shopping Poenima možete dobiti od našeg korisničkog centra. 
* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od knzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.