Lyoness Logo


Preduzeće

Lyoness je osnovan 2003. godine i u međuvremenu je sa 1.000 saradnika u 47 zemalja širom svijeta
postao aktivan kao Shopping Community za potrošače, koji obuhvata različite branše i zemlje, i kao
globalni Program lojalnosti za Lyoness partnerske firme. Preko 7 miliona članova dobija ekskluzivne
prednosti pri kupovini – na primjer povraćaj novca pri svakoj kupovni i Shopping Points – dok
partnerske firme pridobijaju lojalne kupce i pružaju im specijalne prednosti.
 
Profitiranje pri svakoj kupovini

Kako to funkcioniše? Sasvim jednostavno: Lyoness nudi izvanrednu mrežu koncerna, malih i srednjih preduzeća i online partnerskih firmi, koja omogućuje povoljnu kupovinu širom svijeta u svim branšama. Tako članovi trenutno mogu da koriste Cashback prednosti u više od 75.000 partnerskih firmi i na preko 300.000 Cashback Points-a i da sakupljaju atraktivne Shopping Points.

Shopping Points


Lyoness Foundations
Društvena odgovornost -
Lyoness fondacije

U Lyonessu se Korporativna Odgovornost piše velikim slovima. Tako su osnovane dvije dobrotvorne fondacije, koje su od trenutka nastanka fiksni sastavni dio preduzeća. Članovi svakom svojom kupovinom u Lyoness partnerskim firmama automatski podržavaju ove dvije fondacije.

Od 2008. godine, pored članova i partnerskih firmi, zahvaljujući Lyoness Child & Family Foundation profitiraju i siromašna djeca, mladi i porodice u oblasti obrazovanja. 2011.godine osnovana je još jedna fondacija, Lyoness Greenfinity Foundation , koja se zalaže zarajnu globalnu zaštitu životne sredine, sprovodi inovativne projekte za zaštitu klime i investira u korišćenje obnovljivih izvora energije.


Lyoness.tv

Zaronite u audio-vizuelni Lyoness svijet! Preko web kanala Lyoness.TV, Lyoness od 2012. godine pruža informacije i zabavu (Entertainment), skraćeno Infotainment. Trenutno dvije emisije koje se naizmjenično prikazuju jednom nedjeljno prezentuju sve vezano za teme Lyoness, Shopping i Ekonomija. Voditelji Khadra Sufi („ZOOM“) i Chris Brow („InLife“) vode Vas kroz ova 20-minutna izdanja. Na Lyoness TV-u takođe možete da pogledate interesantne priloge o projetkima Lyoness fondacija.

Lyoness TV
Lyoness Store

Lyoness Merchandising Store

U Lyoness Merchandising Store-u pronaći ćete mnogobrojne proizvode vezane za Lyoness! Počevši od majica i košulja, preko proizvoda kao što su torba za lap top ili USB stik, do aparata za kafu sa Lyoness obilježjima: pretražite široku ponudu – i sakupljajte pritom Cashback i Shopping Points!

Lyoness na društvenim mrežama

Lyoness prednosti pri kupovini nalaze se i na društvenim mrežama. Da biste došli na određenu
mrežu, kliknite jednostavno na odgovarajući ikonicu– tako možete direktno da stupite u kontakt sa
Lyoness Community i da profitirate kroz ekskluzivne ponude (na primjer Facebook akcije) kao i kroz
aktuelne nagradne igre!
* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od knzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.