MotoGP™ Ticket Shop

Cashback & Shopping Points

 • 5% + 2 per 100 EUR Inköp
 • Accepterar Onlineshopping

Kontakt

 • Kontakt
  Puh: +358 29 3400 620
 • Observera!
  För att dina onlineköp ska registreras bör du se till att din webbläsare har rätt cookie-inställningar. För mer information om hur du handlar online kan du läsa våra FAQs!
 • Lojalitetsföretags-ID
  909000375

Allmänna Villkor


För att dina onlineköp ska registreras bör du se till att din webbläsare har rätt cookie-inställningar. För mer information om hur du handlar online kan du läsa i våra FAQs!
Läs alltid noggrant igenom bokningsportalens villkor och FAQs.
Det går endast att få biljetterna hemskickade fram till en månad innan respektive lopp. Därefter måste alla biljetter avhämtas på Voucher Exchange Point.
Biljetter som köpts via MotoGP™ Ticket Shop kan inte returneras eller återbetalas.
Reservation för sittplats genomförs automatiskt så fort transaktionen är avslutad. Biljetterna utfärdas på respektive anläggning och MotoGP™-teamet har ingen möjlighet att påverka sittplatsnumeringen. Har du bokat dina biljetter vid olika bokningstillfällen, går det dock att slå ihop sittplatserna. Vänd dig i sådana fall direkt till MotoGP™-teamet.
MotoGP™-teamet står alltid till förfogande för att svara på dina frågor. När du handlar hos detta Lojalitetsföretag beräknas dina förmåner på varornas bruttovärde (inkl. moms).

Beskrivning

I den officiella MotoGP™ Ticket Shop kan du köpa biljetter till säsongens alla MotoGP™-lopp.

MotoGP™ står för spännande action, största möjliga precision och modernast tänkbara teknik på två hjul. MotoGP™ räknas inte bara som det äldsta världsmästerskapet inom motorsporten, utan också sedan länge som den främsta och mest prestigefyllda av de tvåhjuliga klasserna.

Shoppingförmåner för motorcykelfans

Arrangörerna av MotoGP™ är väl medvetna om hur viktiga fansen är för att racingevenemangen ska bli lyckade. Det är deras entusiasm som skapar stämningen runt racingbanan, och som gör varje tävlingshelg till en alldeles speciell tilldragelse. Det här långvariga stödet får med MotoGP™ Cashback Program äntligen det erkännande det förtjänar. Lojala fans får nu många förmåner när de shoppar: Upp till 5% Cashback och Shopping Points för Deals vid inköp de gör hos Lojalitetsföretag - utan kostnad. Ta del av dessa förmåner du också!

* Förmedlingsprovisionen baseras på vilka produkter som har köpts och Loyalty Merchant. All information härtill är därför utan garanti.