30/6/2020

Νέο συμβεβλημένο online κατάστημα: e-shop.gr!

Το e-shop.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με έτος ίδρυσης το 1998, που συνεχίζει εώς και σήμερα να είναι πρώτο σε επισκεψιμότητα με περισσότερους από 80.000 διαφορετικούς επισκέπτες την ημέρα!

Διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα υπολογιστών με το σήμα Innovator™ καθώς και ό,τι άλλο χρειάζεται ο καταναλωτής από hardware, software, περιφερειακά, ήχο και εικόνα, κινητή τηλεφωνία, βιβλία, gadgets, παιχνίδια, εργαλεία, συσκευές θέρμανσης και πολλές ακόμα ηλεκτρικές συσκευές για κάθε είδους ανάγκες!

Με αγορές άνω των 25€ επωφελείστε και με τα προνόμια του Cashback World!

Σημείωση:
Τα προνόμια αγορών δεν ισχύουν για αγορές κάτω των 25€ και όταν χρησιμοποιούνται εξωτερικά εκπτωτικά κουπόνια πέραν του Cashback World. Επίσης δε θα αποδίδονται προνόμια για αγορές από την κατηγορία Stock House με την ένδειξη "used" στη φωτογραφία τους, καθώς και στις κατηγορίες marketplace (Αθλητικά είδη, Βρεφικά - Παιδικά). Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί χονδρική αγορά από τον πελάτη, έπειτα από έλεγχο των πωλήσεων θα ακυρώνετε η αγορά εξ ολοκλήρου καθώς δεν εμπίπτει η πώληση χονδρικής στα προνόμια του Cashback World.

To Νο1 ηλεκτρονικό πολυκατάστημα!
 

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.