Το Cashback World έχει τις καλύτερες προωθητικές ενέργειες για εσάς!

Η επιστροφή χρημάτων με κάθε αγορά είναι μόνο η μία όψη του Cashback World operated by Lyoness. Στο Shopping Community μας έχετε επίσης στην διάθεσή σας αποκλειστικές προωθητικές ενέργειες και τα Shopping Point Deals των συμβεβλημένων επιχειρήσεων μας. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε ποικίλες δυνατότητες έκπτωσης.

Οι προωθητικές ενέργειες των συμβεβλημένων επιχειρήσεων μας

Οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις του Cashback World παρέχουν συνεχώς αποκλειστικές προωθητικές ενέργειες για τα μέλη μας. Έτσι κάνετε απευθείας εξοικονόμηση στις αγορές σας, εκτός από το Cashback και τα Shopping Points. Ως μέλος του Cashback World operated by Lyoness επωφελείστε όμως φυσικά και σε πολλές άλλες προωθητικές ενέργειες των συμβεβλημένων επιχειρήσεων, που δεν είναι αποκλειστικές. Ως εκ τούτου έχετε πάρα πολλές δυνατότητες ώστε να κάνετε τις αγορές σας ακόμη πιο οικονομικά! Τόσο απλή είναι η εξοικονόμηση, με Cashback και Shopping Points επιπρόσθετα!

 
 

Shopping Point Deals

Οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις του Cashback World operated by Lyoness παρέχουν πολυάριθμες δυνατότητες ώστε τα Shopping Points σας να γίνουν ιδιαίτερα πολύτιμα. Εξαργυρώστε τα συλλεχθέντα Shopping Points με τα αποκλειστικά μας Shopping Point Deals και εξοικονομήστε έτσι πολλά χρήματα.* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.