Καλή πράξη με κάθε αγορά

Αγορές για έναν καλύτερο κόσμο

Ως ένα διεθνώς επιτυχημένο Shopping Community, είναι σημαντικό για εμάς, όχι μόνο να παρέχουμε αγορές με προνόμια σε εσάς ως μέλος, αλλά θέλουμε επίσης να αναλάβουμε κοινωνική ευθύνη. Για τον λόγο αυτό, υποστηρίζουμε δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις στο έργο τους για ανθρώπους που έχουν ανάγκη καθώς και για την προστασία του περιβάλλοντος σε όλο τον κόσμο.

Κάθε αγορά βοηθάει

Η υποστήριξή μας γίνεται δυνατή από μέλη όπως εσείς. Διότι κάθε αγορά μάς βοηθάει να υποστηρίξουμε άλλους και να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για όλους μας. Όχι μόνο κάνετε τις αγορές σας με προνόμια, αλλά ταυτόχρονα κάνετε και μία καλή πράξη.

Child & Family Foundation

Παιδιά που έχουν ανάγκη, έφηβοι και οικογένειες, έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση μέσω των διεθνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Child & Family Foundation. Τους δίνεται με αυτόν τον τρόπο η ευκαιρία να πάρουν το μέλλον τους στα χέρια τους.

Greenfinity Foundation

Ο στόχος του Greenfinity Foundation είναι ένα μέλλον με περισσότερο πράσινο για όλους μας. Για να το πετύχει αυτό, υλοποιεί παγκοσμίως έργα προστασίας του περιβάλλοντος και του κλίματος.

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.