Αγορές με Cashback – Το Cashback App για τις αγορές!

Cashback App

Με το δωρεάν Cashback App μας, επωφελείστε και καθοδόν από όλες τις αγορές σας, λαμβάνοντας προνόμια αγορών.

  • Απλά βρείτε Cashback Shops στην περιοχή σας
  • Εξασφαλίστε οποιαδήποτε στιγμή Deals
  • Εύκολη πρόσβαση από το προφίλ και την ψηφιακή Cashback Card
Το Cashback App στο App Store Το Cashback App στο Google Play

Αγορές παντού με Cashback!

Βρείτε Cashback Shops

Είστε καθοδόν και επιθυμείτε να βρείτε γρήγορα ένα Cashback Shop για μία αγορά, ένα καλό γεύμα ή μερικά σουβενίρ; Με το Cashback App βλέπετε οποιαδήποτε στιγμή όλα τα Cashback Shops της περιοχής σας και γνωρίζετε πού μπορείτε να αξιοποιήσετε τα προνόμια αγορών σας.

Βρείτε Cashback Shops με το Cashback App
Βρείτε οποιαδήποτε στιγμή το κατάλληλο Shopping Point Deal

Το κατάλληλο
Deal άμεσα

Εάν βρήκατε μια συμβεβλημένη επιχείρηση που επιπλέον παρέχει το ιδανικό Deal για εσάς, τότε μπορείτε να το εξασφαλίσετε πολύ εύκολα με το Cashback App. Επιλέξτε Deal, εξαργυρώστε Shopping Points και χρησιμοποιήστε το εξασφαλισμένο Deal απευθείας κατά την πληρωμή.

Η ψηφιακή Cashback Card σας

Η ψηφιακή Cashback Card σας

Εάν δεν έχετε μαζί σας την Cashback Card ενώ βρίσκεστε στο ταμείο ενός Cashback Shop, κανένα πρόβλημα. Με το Cashback App έχετε την ψηφιακή σας Cashback Card πάντα μαζί και επωφελείστε απροβλημάτιστα από τα προνόμια αγορών σας.

Τα προνόμιά σας

Επωφεληθείτε παντού

Με το Cashback App έχετε πάντα μαζί σας μια τεράστια επιλογή σε Cashback Shops – στην περιοχή σας, στην χώρα σας ή παγκοσμίως. Ακόμη και το πλήθος των Online Shops είναι μόλις ένα άγγιγμα-οθόνης μακριά. Έτσι επωφελείστε πάντα και παντού!

Με το Cashback App επωφελείστε πάντα και παντού
Με το Cashback App διατηρείτε πάντα τον έλεγχο των αγορών σας

Οργανώστε ξένοιαστα

Θέλετε να βρείτε αυθόρμητα ένα καλό εστιατόριο ή να περάσετε την ημέρα χαλαρά, γεμάτο προνόμια αγορών; Με το Cashback App οργανώνετε και καθοδόν τα πάντα ξένοιαστα, επωφελείστε από τα προνόμια και μπορείτε να αξιοποιήσετε αποκλειστικές προωθητικές ενέργειες και Deals. Δεν θα χάσετε ποτέ ξανά Cashback και Shopping Points!

Με το Cashback App κάνετε αγορές με προνόμια σε όλο τον κόσμο

Κάντε αγορές σε όλον τον κόσμο

Οι περίπου 150.000 συμβεβλημένες επιχειρήσεις παγκοσμίως όχι μόνο σας παρέχουν τα πάντα για μια ξένοιαστη εκδρομή και ένα καλό γεύμα, αλλά εκεί μπορείτε επιπλέον να αποκτήσετε και είδη καθημερινής ανάγκης. Βρείτε όλα τα Cashback Shops της περιοχής σας καθώς και τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες και τα αποκλειστικά Deals με το Cashback App.

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.