ICI PARIS XL

ICI PARIS XLID: 589000065

De Deal is verlopen.
€ 10 korting!

Geniet van € 10 korting bij een minimale bestelwaarde van € 70 in de webshop van ICI Paris XL! Hoe geniet je van de korting? Log jezelf in op onze website en de kortingscode zal hier links verschijnen. Die kan u inwisselen in uw winkelmandje op ICI Paris XL.be door via onze website door te klikken naar de webshop van ICI Paris XL!

Referentie: Geldig tot 13/08/2017. Minimale bestelwaarde van € 70 of meer.

Bijzondere aanwijzingen
Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

ICI PARIS XL
Accepteert

Met een ruim gamma aan geuren, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België.

Bijzondere aanwijzingen:

Deze aanbieding is alleen geldig wanneer je een aankoop doet bij één van onze Lyoness Loyalty Partners. Onze Loyalty Partners zijn verantwoordelijk voor het bepalen van de inhoud van deze aanbieding. Lyoness kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de geldigheid, juistheid van inhoud en afbeeldingen die gebruikt worden in de aanbieding of voor het aanleveren van onvolledige of onjuiste informatie over deze aanbieding. Het lid is verantwoordelijk voor het claimen en inwisselen van de Deal; Lyoness is niet aansprakelijk voor Deals die ingewisseld zijn door het lid.

* De ledenvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.