ICI PARIS XL.be

ICI PARIS XL.beID: 589000065

De Deal is verlopen.
15% korting!

Geniet van 15% korting ter gelegenheid van Halloween in de webshop van ICI Paris XL! Hoe geniet je van de korting? Log jezelf in op onze website en de kortingscode zal hier links verschijnen. Die kan u inwisselen in uw winkelmandje op ICI Paris XL.be door via onze website door te klikken naar de webshop van ICI Paris XL!

Referentie: Geldig tot 31/10/2017. Niet cumuleerbaar met andere acties, promoties, bonnen en/of voordelen. Niet geldig bij aankoop van Urban Decay-producten, My Color Passport, Gift Cards, Gift Cheques en/of Vivabox. 

Bijzondere aanwijzingen
Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

ICI PARIS XL.be
Accepteert

Met een ruim gamma aan geuren, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België.

Bijzondere aanwijzingen:

Deze aanbieding is enkel beschikbaar wanneer je een aankoop doet bij een van onze Loyalty Partners. Onze Loyalty Partners zijn verantwoordelijk voor het bepalen van de inhoud van deze aanbieding. myWorld Belgium BVBA kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de geldigheid, nauwkeurigheid van de content en beelden die gebruikt zijn in de aanbieding of voor het bieden van incomplete of incorrecte informatie over de aanbieding. Het lid is verantwoordelijk voor het veilig stellen en inwisselen van de Deal; myWorld Belgium BVBA is niet aansprakelijk voor Deals die ingewisseld worden door het lid.

* De ledenvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.