Booking.com

Booking.comID: 589000147

De Deal is verlopen.
Tot 50% korting op hotels!

Geniet het hele jaar door van kortingen tot 50% in de webshop van Booking.com met Cashback & Shopping Points via de Cashack Community van Lyoness!

Referentie: Geldig tot 31/12/2017.

Bijzondere aanwijzingen
Let op: bij deze handelaar worden de transacties pas bevestigd na afloop van uw verblijf. In sommige gevallen kan de bevestiging van uw boeking, en het uitkeren van de hieruit resulterende ledenvoordelen, tot 365 dagen na boekingsdatum duren. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Booking.com
Accepteert

Booking.com is een informatieve en gebruiksvriendelijke website met gegarandeerd de beste prijs. Ons doel is om zowel zakenreizigers als vakantiegangers op de meest efficiënte en voordelige manier de mogelijkheid te bieden om te zoeken in ons brede aanbod van accommodatie en te boeken, waar ter wereld zij zich ook bevinden.

Bijzondere aanwijzingen:

Deze aanbieding is enkel beschikbaar wanneer je een aankoop doet bij een van onze Loyalty Partners. Onze Loyalty Partners zijn verantwoordelijk voor het bepalen van de inhoud van deze aanbieding. myWorld Belgium BVBA kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de geldigheid, nauwkeurigheid van de content en beelden die gebruikt zijn in de aanbieding of voor het bieden van incomplete of incorrecte informatie over de aanbieding. Het lid is verantwoordelijk voor het veilig stellen en inwisselen van de Deal; myWorld Belgium BVBA is niet aansprakelijk voor Deals die ingewisseld worden door het lid.

* De ledenvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.