Cadeaus.be

Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  589000558

Bepalingen en voorwaarden

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

Cadeaus.be heeft als doel elke klant, voor elke gelegenheid een passend cadeau aan te kunnen bieden. Geven is iets moois en zij willen dit nog gemakkelijker maken.

Uit eigen ervaring weten zij hoe moeilijk en tijdrovend het soms kan zijn om een leuk cadeautje te vinden. Hierom hebben zij een plek gecreëerd waar cadeaus beschikbaar zijn die voor elke smaak én voor elke gelegenheid geschikt zijn, zonder het ongemak om eerst een winkelcentrum te moeten bezoeken. Ze bieden op hun website talrijke exclusieve en originele cadeaus aan. Of het nu voor je beste vriendin, partner, moeder of jezelf is, zij hebben het. Bij hen vind je een grote keuze aan mooie, leuke en originele cadeaus. Hun zoektocht naar nieuwe cadeau ideeën en spannende activiteiten kent geen einde.

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.