JD Sports.be

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tél. : +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  589000545

Bepalingen en voorwaarden

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

JD Sports.be maakt deel van JD Group uit. JD is de meest toonaangevende detailhandelaar in modieuze sport- en casual kleding en sneakers in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. 

JD combineert wereldwijd erkende merken zoals Nike en adidas met sterke eigen merken zoals Supply & Demand, McKenzie, Carbrini en Pink Soda Sport.

JD dringt nu ook dieper door in de Europese markt, met winkels in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, België, Denemarken & Zweden. De stap naar Azië is ook gezet met een eerste winkel in Maleisië. De onderneming maakt onderdeel uit van de JD Sports Fashion PLC en kan rekenen op alle sterkte en ondersteuning die een vooraanstaande modegroep als deze te bieden heeft.

* De ledenvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.