Centralpoint.be

Cashback & Shopping Points

  • Geen Cashback-informatie beschikbaar!
  • Accepteert Online Shopping

Contact

Bepalingen en voorwaarden


Bij deze partner, krijgt u geen lid voordeel voor producten van de volgende categorieën:

- Thuis
- Computer & Elektronica
- Entertainment & Hobby
Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

Centralpoint.be bestaat sinds 2011 en is onderdeel van Central Point International. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de grootste en beste zakelijke ICT-leverancier van België met een jaaromzet van ruim 120 miljoen euro in de Benelux. Wij zien het als onze missie om aan al uw ICT-wensen tegemoet te komen. Dat betekent dat u werkelijk elk product bij ons kunt bestellen. En dan bedoelen we ook echt alles. Van populaire smartphones of tablets tot de betrouwbaarste servers of storage-oplossingen. En van eenvoudige netwerkkabels tot de nieuwste laptops of de kleinste printeraccessoires. Uiteraard altijd in de hoeveelheid die uw organisatie nodig heeft. En binnen de leveringstermijn die u wenst.

Bij Centralpoint.be winkelt u veilig en vertrouwd. Centralpoint.be is o.a. lid van BeCommerce en beveiligt uw gegevens op de hoogst mogelijke wijze. Onze site kent een zeer hoge uptime, zie status.centralpoint.eu voor een actueel overzicht.

* De ledenvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.