Home24.be

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

Home24.be is de nieuwe online shop voor meubels, lampen, woonaccessoires en meer. Home24.be heeft meer dan 40.000 artikelen in het assortiment: een reusachtige keuze aan mooie woon- en tuinartikelen voor iedere smaak.

Naast ons ongelooflijk veelzijdige assortiment staan wij voor snelle en gratis levering tot bij je in de woning en een top klantenservice. Hoogwaardige inrichtingselementen voor gunstige prijzen: online shoppen voor thuis was nog nooit zo comfortabel! Kopen bij Home24.be is veilig, eenvoudig en zonder risico. Bovendien bieden wij een 30-daags recht op retour na ontvangst van je bestelling. Hoogwaardige productfoto’s en informatieve productbeschrijvingen helpen bij de keuze voor je nieuwe inrichting. Of je nu gaat voor klassiek of modern, rustiek of landelijk, hip en jong wonen of een elegante, degelijke inrichting:

Home24.be biedt een reusachtige keuze aan producten voor ieders budget en inrichtingsadviezen voor iedere woonstijl. Ongecompliceerd in weinig stappen je bestelling afronden en afhankelijk van productsoort wordt het artikel al binnen korte tijd verzonden. En nu het beste: het Home24.be transportbedrijf levert grote meubelstukken tot in de woning, en ook nog eens helemaal gratis!

* De ledenvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.