Fundoo.be

Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tél. : +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  589000515

Bepalingen en voorwaarden

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

Fundoo.be is de Vlaamse retailer, die zich door de jaren heen gespecialiseerd heeft in Family Fun. Met talrijke vestigingen en een straffe webshop zijn ze sterk vertegenwoordigd in het Vlaamse retaillandschap. Vrijetijdsartikelen voor kinderen, volwassenen en creatievelingen, online en offline.

De Fun & Family (web)winkel voorziet jou en je gezin van -laat ons eerlijk blijven- bíjna alles waar je kan van dromen. Op zoek naar het nieuwste speelgoed, de leukste rages of state of the art knutselgerief? Een trampoline, zwembad, barbecue, multimedia, gezelschapsspelletjes, puzzels, creatief gerief, verkleedkledij, Playmobil, LEGO… bij Fun vind je alles voor indoor én outdoor familieplezier.

Ontdek het ruimste Fun, Family en Vrijetijdsassortiment, verzameld onder 1 dak bij Fun…daar begint de pret!

* De ledenvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.