My Jewellery

Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tél. : +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  589000374

Bepalingen en voorwaarden

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

My Jewellery is een online sieraden webshop met een zeer kleurrijke collectie. De collectie van de herkenbare stijl van on-trend ontwerpen wordt zorgvuldig samengesteld door eigenaresse en ontwerpster Sharon Hilgers. Dit is een van de vele redenen waarom het merk My Jewellery niet in je collectie mag ontbreken! 

De snel wisselende collectie, met minstens wekelijks nieuwe items die online komen, maakt My Jewellery één van de meest vernieuwende webshops.

Naast sieraden worden er ook veel andere items verkocht zoals rokjes, tassen, sjaals, schoenen, jurkjes en meer accessoires, in de herkenbare kleurrijke stijl van My Jewellery.

Bestellingen die op de webshop op werkdagen vóór 17:00 worden geplaatst, worden diezelfde dag nog verzonden en heb je de volgende dag in huis. Deze snelle service spreekt veel mensen aan en dit is een groot voordeel  van bestellen in deze webshop.

Kortom: ben je gek op sieraden en je houdt van unieke en kleurrijke items? Neem dan zeker een kijkje in onze shop!

* De ledenvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.