Aqualibi.be

Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  589000156

Bepalingen en voorwaarden

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

Aqualibi is een waterpark bij het attractiepark Walibi Belgium. Het waterpark Aqualibi zit boordevol watersensaties voor het hele gezin op 30 km van Brussel.

Laat je meeslepen door de golven. Het golfslagbad in Aqualibi is dan ook waterpret voor de hele familie en vrienden. Rustig of lekker wild… er zijn golven voor iedereen!

Kom helemaal tot rust in de Aqualibi jacuzzi’s. In de verschillende bubbelbaden kan je volledig ontspannen en genieten van het warme water. Heerlijk tot rust komen in de relaxerende bubbelbaden. AquaZEN gegarandeerd!

Uren glijplezier voor de hele familie! In Aqualibi kan je zowel glijbanen voor de kinderen als glijbanen voor de echte durvers vinden. De nieuwe glijbaan Flash maakt jouw bezoek aan Aqualibi nóg Aquasensationeler. Snelheid en adrenaline gegarandeerd!

Een zone 100% voorbehouden voor kinderen! Een immense emmer, waterstralen overal, vier glijbanen. De perfecte omgeving voor uren speelplezier! Maxi fun! Mini-attracties die de allerkleinsten urenlang waterpret bezorgen!

Aqualibi Belgium - Boulevard de l'Europe 100 - 1300 Wavre

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.