Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Cashback Card B2B

Contact

Beschrijving

Het Amadorhotel wordt gerund door meertalig personeel (frans, nederlands, duits, engels, spaans) en is ter uwer beschikking om van uw verblijf een waar feest te maken. In het hotel is een lift voorzien.

Tevens zijn er voorzieningen voor gehandicapten. De kamers zijn luxueus en ruim ingericht en voorzien van alle moderne comfort inclusief wifi.

Een echt pluspunt is de aanwezigheid van het vermaarde Los Gringos Tex-Mex restaurant. Het restaurant is dagelijks geopend. Op de middag is er een buffetformule koud en warm. Vrijdag en zaterdag is er life music met mariachi's

Er is tevens een vergaderzaal voorzien voor veertig personen. U kan bij ons terecht voor al uw bedrijfsfeesten,trouwfeesten, verjaardagen enz.

De aanwezigheid van een ruime gratis parking is een echte plus. In de zomer is er een groot terras waar u van de zon en een frisse margarita kan genieten.

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.