Houthandel Van Hemelrijck

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Cashback Card

Contact

Beschrijving

Houthandel Van Hemelrijck is een familliebedrijf, waarin de derde generatie nu volop meewerkt.
Op 1 januari 2008 verhuisden wij van Imde naar Malderen (Londerzeel), zowat halverwege tussen Dendermonde en Willebroek.
Wij zijn gespecialiseerd in alle hout en aanverwante producten: timmerhout, bekistingshout, plaatmateriaal, massief hout, hardhout, tuinhout, onderdak, gipsplaten, isolatie, dakbekleding, gevelbekleding, dakramen, deuren, parket, eternit, velux, muur- en plafondbekleding, ...
Verder zijn wij uitgerust met een vierzijdige schaafmachine, paneelzaag, lintzaag en een drenkstation. Met onze vrachtwagens leveren wij de bestellingen aan huis of op de werf. Dit betekent dat wij alle diensten kunnen aanbieden om uw hout te bewerken en te leveren.
In onze zaak bieden wij alle producten aan van gekende en gereputeerde leveranciers. Voor eender welke smaak en voor eender welk budget, bieden wij u goederen met een excellente prijs/kwaliteitverhouding.
Op deze website vindt u ook foto’s van onze zaak, die u een goed beeld geven van ons aanbod, en een nieuwspagina, met nieuwe aanbiedingen en promoties op dit moment.
Kom zeker eens een kijkje nemen in de zaak.
Wij zijn alle weekdagen open en op zaterdagochtend. 

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.