De Gempemolen

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Lyoness Cashback Card B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden


Cashback wordt toegekend bij aankopen vanaf 25 euro en dit voordeel wordt geboekt op 1 kaart per rekening. Rekeningen worden niet opgesplitst in functie van verschillende kaarten.
Cashback is niet van toepassing op speciale menu's, stuntacties of thema-activiteiten.

Beschrijving

Het hart van Hans Meus en het Gempe-team klopt voor de streek. Dat merk onmiddellijk als je de gezellige brasserie binnenwandelt. Op de kaart vind je zowel de kleine hap, met daarin de klassiekers, als de betere brasseriekeuken. Reserveren is de boodschap, want de molen draait letterlijk en figuurlijk op volle toeren! Elke eerste zondag van de maand wordt er ook nog gemalen. Van 14u tot 18u zorgt een team van echte molenaars ervoor dat je als bezoeker een mooi beeld krijgt van het vakmanschap van weleer. Het gemotiveerde Gempe-team streeft er steeds naar de Gempemolen als referentie voor de streek op de kaart te kunnen zetten. De oude watermolen ligt op het fiets- en wandelknooppuntennetwerk Hageland, alsook op het Ruiternetwerk. Ideaal om eens een dagje Hageland te verkennen.

* De ledenvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.