Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Originele tegoedbonnen

Contact

Beschrijving

BLOKKER, uw huishoudspecialist – vertrouwd en voordelig! Steeds in uw buurt!

Koken & tafelen, persoonlijke verzorging, huishoudelijk & schoonmaak, wonen & decoratie, vrije tijd, beeld & geluid, speelgoed en ook voor uw tuin; bij BLOKKER bent u steeds aan het juiste adres. De meest gekende en populaire merken bij BLOKKER zijn Princess, Tefal, Tomado, Brabantia, Leifheit, Philips, Domo.

Hoe BLOKKER tegoedbonnen bestellen?

De BLOKKER tegoedbonnen kan u kopen met aankooptegoed. Dit is een soort rekening die u bij ons automatisch heeft wanneer u lid wordt. Van zodra u het aantal Blokker tegoedbonnen die u wenst online bestelt op onze website, zal u een mailtje ontvangen met het over te storten bedrag en het rekeningnummer om uw aankooptegoed voor deze bestelling aan te zuiveren. Indien u al voldoende aankooptegoed hebt, kan u online de bestelling al betalen met dit aankooptegoed.

De bestelde tegoedbonnen worden vanaf een bedrag van € 200 zonder verzendingskosten door ons kantoor aangetekend opgestuurd. Indien u dus maar voor € 150 tankkaarten besteld, dient u rekening te houden met de € 5 verzendingskosten die u dan ook zal moeten overschrijven (= €155 overschrijven). De Cashback & Shopping Points worden berekend op het bestelde bedrag.

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.