Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 Food - Wine per 100 EUR Aankoop
 • 2% + 1 Food - Delicatessen per 100 EUR Aankoop
 • 2% + 2,5 Promo - Best Costumers per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Lyoness Cashback Card B2B

Contact

 • Openingstijden
  maandag - zondag 8:00 - 21:00
 • Contact
  Mobile: 0032474759435
 • Web / Social Media
  www.facebook.com/kdoosdudzele
 • Giftcardverkooppunt
   
 • Loyaltypartner-ID
  58300990

Beschrijving

Met CHOCOLADE en WIJN koos KDOOS voor 2 lekkere producten als uitvalsbasis.Bij KDOOS kan u met deze producten alle kanten uit:1. Cadeau-tip, eventueel gepersonaliseerd


relatiegeschenk, verjaardagscadeau, eindejaars, valentijn ,pensioenviering,….voor elke gelegenheid een gepast en lekker geschenk.2. Particuliere verkoopParticulieren kunnen voor hun bestellingen wijn, cava en champagne uiteraard ook terecht bij KDOOS. Zowel voor thuisgebruik als voor feestjes.Ons assortiment chocolademouses eens bekeken of geproefd, echt een aanrader.Feestje in het vooruitzicht (verjaardag, communie, pensioen, huwelijk)? Op zoek naar een originele invalshoek? Wat dacht u van een chocolade-receptie? Of een chocolademousse-bar? Chocoladefonteinen als aanvulling bij het dessert buffet is ook een optie, maar er is veel veel meer.
3. B2B verkoopBen je als bedrijf op zoek naar een lekker relatiegeschenk, personeelsattentie, …bij KDOOS ben je zeker aan het juiste adres, zowel bij de wijnen als bij het chocolade assortiment kunt u zeker vinden wat u zoekt. Dit kan uiteraard volledig gepersonaliseerd worden, zowel de verpakking als de inhoud….wat denkt u van een praline in de vorm van uw bedrijfslogo?

of de box of chocolates?

Altijd leuk om te geven en lekker om te krijgen.


Horeca? KDOOS bezorgt u graag het volledig wijnassortiment om uw wijnkaart te kunnen samenstellen.Delicatesse winkel, buurt winkel, bakkers,…. Maak kennis met het chocolade-assortiment, de chocolademousses en de box of chocolates zijn echte aanraders om in uw verkoopsassortiment op te nemen. Zeer interessante prijzen!


Bedrijfsfeest? Opening? Productlancering


KDOOS kan niet alleen de wijn hiervoor leveren maar kan ook zorgen voor een originele toets. De chocoladerecepties zijn echt top of ipv een ijskraampje kunnen we een chocomousse bar laten binnenrijden, de chocoladefonteinen geven het dessertbuffet een extra toets.  KDOOS heeft nog veel meer lekkere voorstellen voor u klaar.- Chocoladeworkshops

teambuiliding, bedrijfsevents (vb: slagroomtaart gooien, chocolade-atomium bouwen,…)- EventsRecepties, feestjes, opening zaak, lancering nieuw product, klantenacties (uitwerking op maat)


- WijndegustatiesInfo of een offerte op maat kunt u via info@kdoos.be aanvragen.LIKE de KDOOS facebookpagina en blijf op de hoogte van het assortiment en de promoties.
Openingsuren: enkel op afspraak.


De Lyoness korting is geldig op het netto-bedrag.

* De ledenvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.