SpaOnline.com

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tél. : +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  559000269

Bepalingen en voorwaarden

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

Hoe is SpaOnline.com ontstaan?

"Modder op mijn gezicht, naakt rondhuppelen en een beetje nutteloos liggen... Mooi niet! Echt niet, lieverd.. Ik blijf liever thuis, om met een vriend op de bank onderuitgezakt voetbal te kijken en....".

Dat waren mijn eerste woorden tegen mijn vrouw, toen ze voorstelde om gezellig naar een wellness centrum te gaan. Dit was in 2006. Gelukkig is de wil van mijn vrouw erg sterk en vond ik mijzelf 2 weken later op de bank, niet om voetbal te kijken, maar om mijn videorecorder in te stellen, zodat het opgenomen kon worden, want ik zou die dag naar het wellness centrum gaan. ;-)

Aangekomen in het wellness centrum werd ik aangenaam verrast! Wauw, wat een service en wat een rust. En die inrichting, ik genoot enorm van de entourage! Na een tour met een zeer vriendelijke medewerker, gebruik gemaakt te hebben van de sauna, het bubbelbad en het zwembad, dacht ik bij mezelf: "Ik wil meer weten over deze branche". Na 2 heerlijke dagen kwam ik enthousiast en opgeladen weer thuis.

Mijn huid voelde echt heerlijk aan, ik was toch stiekem wel blij dat ik mijn zwembroek aan kon houden en ik was zo uitgerust... Heerlijk! Ik ben op de bank gaan zitten en direct gaan 'googlen', want ik wilde meer weten over de faciliteiten, die ze aanboden en mijn aandacht naar andere wellness centra was gewekt!

Zo'n 3 uur later kwam ik tot de conclusie dat er geen echte vergelijking site bestond voor alle spa's in Nederland en bovendien kwam ik overal dezelfde foto's en teksten tegen.

Met meer dan 8 jaar ervaring in de internet branche, project management en uitgeven (publishing) begon ik aan mijn nieuwe 'project plan' voor "het" spa project. Een project voor iedereen, die geïnteresseerd is in de spa/wellness branche.

Met de aankoop van de domein naam: "SpaOnline.com" was het project geboren. "and ready to be nurtured to its full potential!"

In 5 jaar tijd is SpaOnline B.V. uitgegroeit tot Nederlands grootste sauna boekings website. 

* De ledenvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.