Shop met Cashback – Eenvoudig shoppen met de Cashback App!

Met onze gratis Cashback App, ontvang jij altijd onze shopvoordelen, ook onderweg.

  • Vind simpelweg de Cashback Shops in jouw omgeving
  • Claim Shopping Point Deals op ieder gewenst moment
  • Direct en gemakkelijk toegang tot jouw profiel en de digitale Cashback Card

Shoppen met Cashback, waar je ook bent!

Vind Cashback Shops in jouw omgeving

Een dagje uit en je wilt een Cashback Shop vinden voor wat belangrijke items, een fijne maaltijd of een paar leuke souvenirs voor jouw geliefden? Met de Cashback App, kun je snel alle Cashback Shops in jouw omgeving vinden zodat je altijd weet waar je kunt profiteren van shopvoordelen.

Altijd de
juiste Deal

Een Cashback Shop vinden die ook de perfecte Shopping Point Deal aanbiedt? Open de Cashback App en geniet! Selecteer een Deal, wissel jouw Shopping Points in en toon jouw Deal bij de kassa.

Jouw digitale Cashback Card

Sta je bij de kassa en heb je jouw Cashback Card niet bij je? Dan is dat geen probleem! Met de Cashback App, kun je altijd de digitale versie gebruiken van de Cashback Card zodat je zonder problemen altijd kunt genieten van de shopvoordelen.

Jouw voordelen

Geniet overal ter wereld van voordelen

Met de Cashback App, kun je een hele wereld van Cashback Shops ontdekken - in jouw omgeving, maar ook landelijk en internationaal. Er is ook een groot assortiment van Online Shops beschikbaar , zodat je altijd en overal kunt profiteren!

Probleemloze planning

Spontaan zin in een lekkere maaltijd in een geweldig restaurant? Of wellicht een ontspannen wandeling langs de winkels? Met de Cashback App kun je georganiseerd op stap gaan. Je kunt dan profiteren van voordelen en gebruik maken van geweldige aanbiedingen en Deals. Mis nooit meer Cashback en Shopping Points!

Wereldwijd shoppen

Met bijna 80.000 Cashback Shops wereldwijd vind je altijd precies waar je naar op zoek was, of het nu een ontspannen dag uit is of een lekkere maaltijd met je geliefden, of een winkel waar je een krant of tijdschrift kunt kopen. Vind alle Cashback Shops in jouw omgeving en de laatste aanbiedingen en exclusieve Deals met onze Cashback App.

* De ledenvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.