Cashback & Shopping Points

 • 5% + 11 na 100 EUR kupovine
 • Prihvaćeno Online kupovina

Kontakt

 • Kontakt
  Tel: +387 33 265 390
 • Bitno!
  Molimo Vas da prije kupovine utvrdite da Vaš Browser raspolaže ispravnim Cookie postavkama Sve dodatne bitne informacije na temu Online Shopping, naći ćete u FAQs!
 • ID trgovca
  969000006

Uslovi

Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti, jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Opis

Svjetska zdravstvena organizacija je kategorisala mobilne telefone kao potencijalno kancerogene. Vlade država preporučuju korisnicima da se prilikom upotrebe mobilnih telefona pridržavaju "načela predostrožnosti", jer postoji dovoljno informacija o mogućim zdravstvenim posljedicama. Postoji također i dovoljno izvještaja o negativnim posljedicama, koji bi trebali predstaviti upozorenje posebno za mlade ljude. Upotreba pouzdane tehnologije može smanjiti rizik od štete.

2005. godine SaferWave je izvršio provjeru različitih sistema zaštite. Prilikom testiranja sa ispitanicima nijedan on njih nije mogao pružiti adekvatnu zaštitu ili riješiti izvorni problem.

Telefonska i računarska zaštita kompanije SaferWave smanjuje efekat na tijelo za 98% , i to bez ugrožavanja performansi.

 

SaferWave jedinice su jednostavne za instalaciju, mogu se sa mobitela ili računara premjestiti na drugu jedinicu i funkcionišu u svim sistemima. 

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.