Kraljevsko selo Kotromanicevo

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 na 200 BAM kupovine
  • Prihvaćeno Cashback Card B2B

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju se radi o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Članovi se upućuju na to da je prema našim Opštim uslovima poslovanja članovima zabranjeno da direktno kontaktiraju partnerske firme. Svi upiti moraju se uputiti na Service Team.

Opis

Karaljevsko selo „Kotromanićevo“se nalazi pored magistralnom puta M-17, između Dervente i Doboja. Od Doboja je udaljeno 20 km. Promotivni moto Kraljevskog sela„Kotromanićevo“ glasi „bajka koja živi“, a prirodni ambijent sela smještenog na obali rijeke Veličanke sa brojnim etnološkim motivima iz srednjeg vijeka posjetiocima zaista pruža bajkovit ugođaj. Mnoštvo sadržaja i aktivnosti koje selo nudi, uz brojne akcije i događaje, te odličnu poziciju čine ovo mjesto idealnim kako za tranzitni odmor tako i za duža zadržavanja uz uživanje u kraljevskom ambijentu i staroj arhitekturi bosanskih kraljeva.  
 

Selo raspolaže sa bungalovima, izgrađenim u etno stilu, ali moderno opremljenim i prilagođenim današnjem vremenu,sa internet konekcijom i klimatizovanim sobama. Trenutni smještajni kapacitet čini 30 kreveta, ali je za očekivati da se on konstantno proširuje, pošto je posjećenost ovog etno kompleksa velika.
Gastronomska ponuda se manifestuje kroz grandiozan restoran sa jednom od najboljih nacionalnih kuhinja na dobojskoj regiji. Tu je i "Stara kuća" jedinstvena po gradnji, jer je zapravo čini originalna kuća stara 250 godina, prenesena sa obronaka Kozare, koja pruža nesvakidašnji ugođaj i patinu starih vremena.
Kotromanićevo nudi i etno pijacu u kojoj možete kupiti domaće proizvode, rukotvorine i suvenire, a svoju ponudu obogaćuje starim udžerama, ali i kutkom za djecu, sa igralištem i mini ZOO vrtom.

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.