Restoran Tišina

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 na 200 BAM kupovine
  • Prihvaćeno Cashback Card

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju se radi o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Članovi se upućuju na to da je prema našim Opštim uslovima poslovanja članovima zabranjeno da direktno kontaktiraju partnerske firme. Svi upiti moraju se uputiti na Service Team.

Opis

Riblji restoran Tišina nudi vam jedinstvenu atmosferu i ponudu posvećenu ljubiteljima morskih plodova, ribe i kvalitetnih vina.
Smješten u sarajevskom naselju Čengić Vila, riblji restoran Tišina predstavlja mirnu luku u kojoj možete probati uvijek svježe i pažljivo odabrane morske plodove i veliki broj vrsta morske ribe. Da sve protekne u najboljem redu pobrinut će se osoblje među kojima su i profesionalni sommelieri, spremni da vam uz svaki obrok preporuče odgovarajuće domaće ili strano vrhunsko vino.

Tišina pruža mogućnost organizovanja privatnih večera i ručkova u intimnom ambijentu za manje grupe, a bitno je napomenuti da je u blizini objekta veliki otvoreni parking te ćete lako pronaći mjesto.

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.