ADENAL DOO JELAH

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 na 200 BAM kupovine
 • Prihvaćeno Cashback Card B2B

Kontakt

 • Radno vrijeme
  Ponedjeljak - Petak 8:00 - 15:30
  Subota 8:00 - 14:30
 • Kontakt
  ADENAL Vam garantuje vrhunsku uslugu, najkvalitetnije proizvode i zadovoljne klijente. Nadamo se da će te ovde pronaći sve što Vas zanima o nama i poslu kojim se bavimo. Za više informacija i još neka dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Biće nam zadovoljstvo raditi za Vas.
  Kontakt
  ADENAL
  Jelah, 74264
  Ul. Huseina Kapetana Gradaščevića
  Bosna i Hercegovina
  +387 61 177 835
  +387 61 280 123
  adenalplast.ba/o-nama
 • Web / Social Media
 • ID trgovca
  96300985
 • Card Pick Up
  Kod ove partnerske firme možeš preuzeti Cashback Card karticu u plastičnom obliku.

Uslovi


Cashback pogodnosti na gotovinsko plaćanje do 2000KM

Opis

  ADENAL PLAST firma je osnovana 2007 godine. Naša radnja se bavi proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem PVC i ALUMINIJSKE stolarije. Naš proizvodni program obuhvata proizvodnju i ugradnju svih vrsta ulaznih vrata, prozora, balkonskih vrata, kliznih stijena, harmonika stijena, staklenih bašti, izloga, sve vrste roletni, komarnika, prozorskih klupica, rolo garažnih vrata, te sekciona garažna vrata i automatska senzorska vrata. Cijelokupan proces izrade se obavlja na najmodernijim postrojenjima za izradu PVC i ALU stolarije.

 

Garancija, trajnost i kvalitet naših proizvoda i usluga su aluminijski profil FEAL-našeg domaćeg preduzeća za preradu aluminija i višekomorni PVC profil najjačeg svijetskog brenda profila VEKA (profil vrhunskog dizajna te izvanredne zvučne i toplotne izolacije). Naši ALU proizvodi su opremljeni kvalitetnim okovima FAPIM, STUBLINA, G-U, ROTO i SAVIO a PVC proizvodi njemačkim okovima SIEGENIA, koji garantuju dugogodišnju sigurnost. Naše osoblje sačivanjava  stručni i kompetentno osposobljeni tim koji Vam može ponuditi kompletno rješavanje složenih zahtijeva. Posao koji radimo prestavlja timski biznis, što dodatno pojačava našu odgovornost prema našim klijentima.

ADENAL PLAST Vam garantuje vrhunsku uslugu, najkvalitetnije proizvode i zadovoljne klijente. Nadamo se da će te ovdje pronaći sve što Vas zanima o nama i poslu kojim se bavimo. Za više informacija i još neka dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Biti će nam zadovoljstvo raditi za Vas.

 

Misija preduzeća je stvaranje snažne i stabilne kompanije za proizvodnju i ugradnju PVC i ALU stolarije u BiH, zemljama okruženja i Evropskoj uniji.

Naša vizija je da ostanemo poželjan partner, poznat po visokom nivou kvaliteta i usluga te da očuvamo našu životnu sredinu.

Iskreno, Vaš Adenal Plast!

 

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.